Vakantieplanning en informatieavond op donderdag 22 augustus
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Lees online  |  Afmelden
 
Nieuwsbrief dijkversterking Rijnkade Arnhem 
juli 2024
 
Om ook in de toekomst veilig op en achter de Rijnkade te kunnen blijven wonen en werken, moeten we deze dijk versterken. Het versterken van de kade is onderdeel van het landelijke Hoogwaterbeschermingsprogramma (HWBP). We verbeteren de kade over een lengte van ruim een kilometer.

In deze nieuwsbrief vertellen we over de planning in de vakantieperiode en het nieuwe ontwerp voor de hoge kade.

Minder werkzaamheden van 19 juli t/m 11 augustus

Vanwege de vakantieperiode zijn er in de komende weken minder werkzaamheden.
  • Tot en met 19 juli werken we tussen de Vossenstraat en het Roermondsplein aan de stoep. Daarna is het voetpad langs de voorkant van de huizen klaar.
  • Tussen 19 juli en 11 augustus doen we op verschillende plekken kleine werkzaamheden.
  • Vanaf maandag 12 augustus starten we met werkzaamheden vanaf de Sabelspoort. Ook werken we dan aan de weg tussen de Vossenstraat en het Roermondsplein. Vanaf 30 augustus is de weg weer open.
     
    We blijven bereikbaar. Het kan wat langer duren voordat je een reactie ontvangt. Is er een noodgeval? Bel dan telefoonnummer 0418 749 720.
 
 

Groener ontwerp voor de hoge kade

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Arnhem heeft besloten dat de hoge kade meer groen krijgt. Er komt meer beplanting en de weg wordt autoluw. Dit betekent dat er minder verkeer over de weg gaat. Woon je direct aan de kade? Dan heb je een uitnodiging gehad voor de informatieavond op donderdag 22 augustus. De gemeente Arnhem geeft dan uitleg bij het nieuwe ontwerp.
 

Wil je op de hoogte blijven van de werkzaamheden aan de Rijnkade? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief via www.wrij.nl/rijnkade en/of kijk op de BouwApp.

 
 
 
 
Postbus 148
7000 AC Doetinchem
T. (0314) 369 369
E. info@wrij.nl