Informatieavond op donderdag 22 augustus
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Lees online  |  Afmelden
 
Nieuwsbrief dijkversterking Rijnkade Arnhem 
augustus 2024
 
Om ook in de toekomst veilig op en achter de Rijnkade te kunnen blijven wonen en werken, moeten we deze dijk versterken. Het versterken van de kade is onderdeel van het landelijke Hoogwaterbeschermingsprogramma (HWBP). We verbeteren de kade over een lengte van ruim een kilometer.

In deze nieuwsbrief nodigen we je namens de gemeente Arnhem uit voor een informatieavond op donderdag 22 augustus. Ook vertellen we wat we doen na de vakantieperiode.

Informatieavond donderdag 22 augustus

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Arnhem heeft besloten dat de hoge kade meer groen krijgt. Er komt meer beplanting en de weg wordt autoluw. Dit betekent dat er minder verkeer over de weg gaat. Woon je direct aan de kade? Dan krijg je deze week een uitnodiging met meer informatie voor de informatieavond op donderdag 22 augustus. De gemeente Arnhem geeft dan uitleg bij het nieuwe ontwerp.
 

Werkzaamheden Sabelspoort

Maandag 12 augustus zijn we gestart met werkzaamheden vanaf de Sabelspoort. Ook werken we aan de weg tussen de Vossenstraat en het Roermondsplein. Vanaf 30 augustus is de weg weer open.
 
 

Wil je op de hoogte blijven van de werkzaamheden aan de Rijnkade? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief via www.wrij.nl/rijnkade en/of kijk op de BouwApp.

 
 
 
 
Postbus 148
7000 AC Doetinchem
T. (0314) 369 369
E. info@wrij.nl